Новини

18 Февруари 2010

Порталът е достъпен и чрез  www.здраве-бг.com !

20 Ноември 2009

Изграден е клиентски профил за управление на акаунти през интернет. Достъпна е база данни, която се обновява и надстройва чрез потребителско име и парола.

За насЕкипът на „Кибер БГ” ООД е амбициран да предостави на всички потребители интуитивен и ефективен достъп до здравна информация, здравни консултации и връзки към висококвалифицирана медицинска помощ.

Визията ни е да изградим за всички заинтересовани полезна среда за контакт и оптимизирана комуникация. Предпоставка за това е опита ни от 2005 година в разпространението и обслужването на медицински софтуерни продукти, както и постоянния контакт с общопрактикуващи лекари, лекари специалисти и лекари по дентална медицина.

Наши клиенти са здравни заведения в областите Шумен, Варна, Търговище, Разград и Добрич.

Екипът ни е партньор в разработката, внедряването и разпространението на продукти на водещия доставчик на медицински софтуер в България „Глобъл Систем Сълюшън” ООД.

Решени сме да предоставим на клиентите и партньорите си авангардни и иновативни софтуерни интернет решения за оптимизиране на дейността.

Здравният портал www.zdrave-bg.com е конкретна реализация на визията за многофункционален ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ www.virtualassistant-bg.com.


За контакти: Стефан Манов | Николай Атанасов
.
.